Blikkenslager

Utvendig blikkenslager - Fokus på din utvendige fasade

Boliger og bygningers utvendige fasade avhenger av profesjonelt vedlikehold, gjerne av en blikkenslager. Det er viktig å tenke på at det er svært variende værforhold her til lands, samtidig som enkelte perioder består av tøffe værforhold.

Blikkenslager med fokus på den ytre fasade

Alle våre blikkenslagere skal ha fokus på å bevare bygningens fasade på utsiden. Områdene vår blikkenslager dekker er eksempelvis piper, takrenner, fasade, båndtekking og takrenner.

Med profesjonelt håndlag og mange års erfaring, er blikkenslager klar for å bevare kvaliteten på din bygnings utvendige fasade.

Eiker Blikk stiller høye krav til blikkenslager

En blikkenslager hos Eiker Blikk AS må ha kunnskap om byggtekniske konstruksjoner, metallers egenskaper, former for bearbeiding av maskin- og verktøylære. Selve arbeidet som blikkenslager innebærer forståelse for byggetegninger, bruk av moderne teknologi, samt praktisk matematikk og kvalitetssikring.

Et av de aller viktigste punktene er selvfølgelig at vår blikkenslager skal arbeide frem en tjeneste som er i tråd med lover og forskrifter som gjelder arbeidslivet generelt, men også byggebransjen.

Dersom du ønsker å ta godt vare på din ytre fasade, kan du gjerne ta kontakt med oss for blikkenslager.

Ring oss gjerne på telefon: 920 53 932 eller send oss en E-post til: post@eikerblikk.no